Ik heb mijn maatje gevonden

Van verhalen van vriendinnen kreeg ik de indruk dat er veel rare vogels rondlopen op datingsites. Toen ik mij eenmaal aanmeldde op een datingsite merkte ik dat het internetdaten is veranderd. Maart 2016 gaf ik mezelf op. Als drukke, werkende vrouw  had ik weinig tijd en zin om naar de kroeg te gaan. Daar kom ik vaak bekenden tegen waar ik op dat moment geen zin in heb. Toch wilde ik nam mijn werk gezelschap hebben waar ik mijn verhalen mee kan delen. Iemand waarmee je samen kan eten en waarmee je contact kan hebben.

logo (1)

Bij het aanmelden twijfelde ik of ik wel eerlijk moest zijn bij het invullen van de vragen. Ik ben toch wat ouder en zie er niet meer zo jong uit. Ik dacht ‘wie wil met mij nou op date’. Toch kreeg ik snel een aantal berichtjes, maar daar zat niet veel tussen. Een paar dagen later keek ik weer op mijn profiel en daar zag ik een berichtje van Joost. Mijn eerste indruk was een stoere vent die houdt van mooie auto’s en lekker eten, want op een aantal foto’s was hij te zien in de keuken. Dat sprak mij zeker aan. Eerst via de datingsite met elkaar in contact gekomen, daarna via WhatsApp gepraat en we hebben elkaar ook een paar keer gebeld. Dan hoor je meteen de stem erbij en weet je beter of iemand bij je past.

Het bleek een hele sympathieke man te zijn die erg lekker kan koken. Ik heb hem uitgenodigd om een keer bij mij te komen koken. Daar ging hij maar al te graag op in. Hij kwam bij mij thuis een heerlijk Thais gerecht maken. Wat een verwennerij. We hadden een enorme klik en ik merkte dat hij mijn perfecte maatje is. Hij ziet dat gelukkig net zo. Voor een relatie is het nog te vroeg, maar een gezellige date vinden is zeker gelukt. Ik raad daarom een datingsite aan iedereen aan die in een zwart gat zit wat betreft een relatie.